• +370 386 52 175
  • info@ignalinosrsc.lt
  • Ligoninės g. 13, LT-30112

Gerbiami šeimos medicinos gydytojai, gydytojai rezidentai, studijuojantys šeimos mediciną

0
(0)

Gerbiami šeimos medicinos gydytojai, gydytojai rezidentai, studijuojantys šeimos mediciną

 Šeimos gydytojas nuo senų laikų laikomas vienu iš trijų pagrindinių pagalbą žmogui kritinėse situacijose suteikiančių asmenų. Sunkiai ir įtemptai dirbantys medikai privalo turėti geras poilsio sąlygas. Ignalinos kraštas yra vienas iš nedaugelio Lietuvos regionų, kur šeimos gydytojas turi subalansuotas darbo ir poilsio sąlygas, galimybes bendrauti ne tik su jaunais pacientais, kuriuos dėl globalizacijos problemų paveikia ligos, būdingos vyresnio amžiaus žmonėms, bet ir su pacientais, kuriems būdingos tradicinės, nuo atitinkamo amžiaus laikotarpio prasidedančios ligos.

Ignalinos rajono poliklinika siūlo ne tik konkurencingas darbo sąlygas ir atlyginimą, bet ir žymiai daugiau, kas sudaro ne mažiau svarbią reikšmę kiekvieno žmogaus gyvenime – gerą psichologinę darbo aplinką ir pacientų pagarbą. Čia šeimos gydytojas nepatirs užgauliojimų, psichologinės įtampos ar nelygybės. Priešingai, pagarba, dėmesys, kolegų palaikymas ir asmeninės kompetencijos augimas yra garantuojami.

Siekdama papildomai finansiškai motyvuoti šeimos gydytojus dirbti mūsų poliklinikoje, Ignalinos rajono savivaldybės taryba 2023 metams patvirtino kasmetinių išmokų tvarką ir sumas. Nuo 2023 m. šeimos gydytojai gali pasirinkti papildomo skatinimo programas: pirmus dvejus metus gauti kasmetines 9000 eurų išmokas arba už ketverius metus gauti bendrą 37 800 eurų išmoką. Šeimos gydytojai taip pat turi galimybę gauti tarnybinį būstą ar kompensaciją už vykimą į darbo vietą, jeigu gyvenamoji vietą yra toliau nei 10 km.

Šeimos gydytojams suteikiamas tarnybinis automobilis su vairuotoju arba gali vairuoti savarankiškai.

Poliklinika taip pat gali sudaryti sutartis dėl gydytojų rezidentų finansavimo, jeigu gydytojai rezidentai, gavę šeimos gydytojo licenciją, sutiktų po studijų baigimo pradėti dirbti poliklinikoje. Jiems taip pat galiotų papildomo skatinimo priemonės.

Mielai lauksime norinčių ir vertinančių orias darbo sąlygas šeimos gydytojų mūsų krašto Ignalinos rajono poliklinikoje.

Jeigu Jus sudomino ši informacija, dėl pagrindinių ir papildomų darbo sąlygų maloniai prašome kreiptis tiesiogiai į įstaigos vadovą.

Įvertinkite mus

Spustelėkite žvaigždutę, kad mus įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs mūsų svetainę.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

© 2024 Viešoji įstaiga Ignalinos rajono savivaldybės sveikatos centras pirmas lygis